Helt plötsligt inser man att de är dödliga...

Mina kära vänner och hundälskare.

Den här bloggen har varit död vädigt länge.
Mycket på grund av mina studier som jag nu avslutade i Juni, men efter det påbörjade jag en intensivkurs till körkortet som jag klarade den 15 september!

Under denna tid fick vi dock beskedet om att grisen har canser...
Helt plötsligt inser man att de inte är odödliga!
Unden en kontroll för en hudinfektion, som vi trodde kunde vara svamp så upptäcktes en liten knöl i ena juvret, och dessutom hittade jag en liknande liten knöl under hakan.
Ax opererades i slutet av Juli och provsvaren kom 4 veckor senare. Det var 2 elakartade tumörer (grad 2), så hon åkte in till vetten igen och opererade bort 2 juver och en bit hud uner hakan.

Under läketiden upptäckte jag en fortvårta  som undersöktes av veterinär ca 3 veckor efter första OP. Dessutom hade det utvecklats en knöl av betydligt större storlek bakom höger armhåla.
Så för ca 1 vecka sen opererades hon. Man tog bort så mkt man kunde i förebyggande syfte, utifall dessa också skulle vara elakartade. Det har resulterat i att hon miste en tå på bakfoten...

Men inte lider hon för det inte!!

Alla utom Ax själv vet att hon har canser.
Efter första operationen fick hon även antibotika mot hudinfektionen som försvan redan efter några dagar :)

Hon har varit sjukskriven  större delen av sen-sommaren och det märks på henne att hon är rastlös. Minsta lilla rörelse är en lek-invit.
veterinären sa idag att hon slipper bandaget och att hon är fri att springa runt! Så på fredag blir det antingen en långpromenad eller en joggingrunda. Men hon måste såklart ha sko på sig.

Lycklig, mysig och kelig som alltid ligger hon  soffan nu och väntar på mig. Vi ska ha myskväll framför TV'n ikväll.Kommentarer
Postat av: Sofia & Hazzel

Meen heej!!

kom på att du ju hade en blogg, går jag ut å kikar å blir helt förtvivlad....då jag ser vad Ax har varit med om:( lillvännen! Men va skön att se att hon verkar må bra iaf! är ni i Gävle nå skulle det va kul att ses!kram Sofia & Hazzel

2011-11-01 @ 20:09:23
Postat av: Beatrice Pettersson & Otto

Ta upp bloggen igen! Vi vil ha en till Bostonblogg!

2012-02-06 @ 10:22:09
URL: http://www.lillaotto.bloggplatsen.se
Postat av: Erica

Hej! har verkligen ingen aning om ifall den här bloggen är igång eller inte. Hur som helst så håller jag på att googla runt lite och få reda på så mycket bakgrund som möjligt om min egna boston, Elvi eller Dorian Pralinka som han egentligen heter.
Hittade den här bloggen genom en annan sida som jag tror tillhör en av elvis avkommor. Så min fråga till dig är om din hunds pappa möjligtvis kan vara min?
Skulle vara kul om du hörde av dig, antingen på mailen eller på bloggen :)

2013-11-21 @ 18:36:11
URL: http://ericalindholm.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0