GOD JUL!God jul önskar julgrisen :)

Julafton var riktigt lyckad tyckte Ax, hon fik smaka på köttbullar och skinka. Nu när vi vet att hon inte är foderalergiker!
I julklapp fick hon också en reflexväst till och hundgodis. Deckad va hon redan vid kl 19.

Festen är dock inte slut ännu, idag kommer min bror, hans sambo och mina morföräldrar in till oss i gävle på mer julmiddag och mer firande av denna fantastiska högtid. Ax vilar och samlar krafter.

AX! :D

Min kära lilla voffi vovve vuff! Jag har varit utan henne i flera månader och nu ska jag få ha henne vid min sida i hela 3 veckor!
Jag är hemma i Gävle och firar jul nu :)

Det har varit Hundmässan i Stockholm i helgen. Jag åkte ner för att mygga mässmontern (som jag har designat) tillsammans med min kära klubb kollega Taru (kennel Rudeboyz). Vi stog i montern hela helgen. Det var verkligen bland det roligaste jag någonsin har gjort! Å så många goa hundar man fick gosa med sen då! Ax fick inte följa med av praktiska skäl. Så istället adopterade jag Tarus vovvar Sune och Rut litegranna. Tack för det :D

Bostonterriern var åters maskott på mässan. Bättre PR än så kan rasen inte få. Men det är både på gott och på ont att rasen blir med populär. Med populäritet kan oseriösa köpare och säljare dyka upp. Jag hoppas innerligen att bostonterriern skonas från detta! För den som väntar på nått gott (en bostonvalp) kan inte vänta för länge!


Den här reflexvästen är en present från Svensk HundUngdom. Taru fick den för att hon lånade ut Sina hundar till unga handlers i en tävlig, och så gav hon den till mig. SÅ SNÄLL!! *tack*


Sitter som ett smäck


NU SKA VI MYSA!
RSS 2.0