8 veckors blogg

http://isannajapan.blogspot.com är adressen till min nya blogg som jag kommer driva tillsammans med min klasskamrat Anna Nilson ett tag framöver.

Bloggen handlar om min och Annas LIA på IKEA Shin Mishatu, Tokyo, Japan. Vi åker nästa torsdag (23/9) och stsnnar i Japan i 8 veckor.

Jag saknar Ax så jag går sönder snart!!! Och jag kommer inte träffa henne på minst 2 månader!

Blogg paus

Jag hinner inte med bloggen just nu :( och inte Ax heller!!! Jag är helt hundlös fram till jul *kriverar*
Sanningen är den att jag börjat skolan igen efter sommarlovet och nu bor jag så långt bort från skolan att det inte fungerar att ha henne med mig. *gråter innombords*

Det var nästan 2 veckor sen jag kramade mitt lilla knytte sist.
De första dagarna var svåra för oss båda. Ax var lika deppig som jag. Hon bor för övrigt med sin husse nu. Han berättade att hon såg hängig och nere ut hela tiden. Det spelade ingen roll om de hade haft en jätte skojig dag med lek, promenader och gos så var hon hela tiden nere och letade konstant efter mig :(Men på lördag får jag träffa henne igen! Det konsumerar hig helt och totalt så det är svårt att konsentrera sig på skolarbetet :P

Det kommer inom kort upp en helt ny blogg som kommer vara aktiv från mitten av september till mitten av november.
Den kommer att handla om Min (och min klasskompis) sera till Tokyo och vår yrkespraktik (LIA) på IKEA. När den bloggen är uppe så kommer det komma upp en länk här, för den som är intresserad.

RSS 2.0