Hudspecialisten i Falun istället


Vist är hon söt i sitt tik-skydd? :) Ska man sova i soffan måste man ha byxa.Som jag sagt tidigare så väntar på på att få pka till Kerstin Bergvall i stockholm för Ax hudproblem. Men på riktigt så orkar vi inte vänta så länge, så jag letade på en annan hudspecialist.
Detta är Marianne Mellgren och jobbar på Falu djursjukhus.

Befattning: Veterinär, klinikchef
Specialité: Hudsjukdomar

Marianne tog sin veterinärexamen 1984 i Uppsala, hon har därefter tjänstgjort på djursjukhus och smådjurskliniker.

Marianne har specialistkompetens för hundens och kattens sjukdomar samt även steg II kompetens i dermatologi (hudsjukdomar). Denna kompetens innehas för närvarande av enbart 7 veterinärer i Sverige. Hon har gått flera europakurser i hudsjukdomar samt går kontinuerligt på vidareutbildningar inom området, både i Sverige och utomlands. Hon är dessutom aktiv i styrelsen (fn ordförande) för veterinärernas svenska hud-intresseförening.

Marianne är klinikchef för djursjukhusets poliklinikavdelning samt ansvarig för dess hudavdelning.

Detta låter onekligen bra, så jag tror jag gör det rätta genom att avboka Kerstin Bergvall och åka till hennes kollega som hade en tid redan den 13/6. Det är 2 månader mindre väntetid.
Ax har lite småutslag som valingt, inget värre, inget bättre. Men som tur är har hon ingen klåda eller svullnad.

Ax på brölopp

Det har inte undgått någon att det har varit (och är fortfarande) kungligt brölopp idag.
Det är ju mysigt, fint och allt det där.
Men Ax tyckte det var jätte långtåkigt!Skämt å sido.
Vi cyklade hem till mamma för att titta på vigseln och äta pankakor. Ax fick springa vid cykeln hela vägen, efter det så lekte hon oavbrutet i säkert 3 timmar! Sen åkte vi hem och åt mat varpå hon somnade djupt i soffan.
Sen kom jag på att jag skulle ta en bild framför TV'n...

Såhär ser hon ut som nyvaken!
(nu har hon hoppat tillbaks till soffan och sover djupt igen.)


Jag borde skämmas...

Jag har inte uppdaterat på år och dar!
Tiden bara flyger iväg, så jag tänkte för en gångs skulle berätta lite vad som händer i mitt liv, så ni vet vad jag gör istället för att sitta vid datan(!) hehe

För den som inte känner till det så pluggar jag till Kommunikatör/Dekoratör på Entreprenörskolan i Leksand och det medför en massa projekt!

1. Sen v 16 har jag varit med att renovera och ireda en mexikansk rastaurang på Leksand Sommarland, det har tagit upp all kvällstid.
Detta projekt avslutades 12/6

2. Den 10-15 Juni har jag arbetat i ett projekt som IKEA hållit i ute i Ockelbo inför kungabröloppet. Jag och några andra från skolan har hjälpt till att inreda ett lusthus till en bröloppssvit, samt gjort en uteplats och även världens minsta IKEA varuhus ;)


3. Jag och en klaskompis, Anna, ska åka och göra en yrkespraktik i Tokyo i höst, så förberedelserna är i full gång! Mail ska mailas och kontakter ska kontaktas. Dessutom måste jag lära mig japanska och ordna visitkort, pass etc etc.

4. Jag har inte haft nån kamera, och det är inte lika kul när man inte kan lägga upp bilder. Men i torsdags hämtade jag ut en ny på posten! En Canon IXUS 100.Och Ax då?
Jo hon mår bra! Vi väntar på att få komma till kudspecialist Kerstin Bergvall i stockholm. Under tiden är hennes tillstånd ganska oförändrat. Hon har småklåda och utslag under hakan, i armhålorna och bakom öronen. Tillståndet varrierar från dag till dag och hon liter inte.
Tvärt om! Hon ÄLSKAR sommaren! :DRSS 2.0