Jag borde skämmas...

Jag har inte uppdaterat på år och dar!
Tiden bara flyger iväg, så jag tänkte för en gångs skulle berätta lite vad som händer i mitt liv, så ni vet vad jag gör istället för att sitta vid datan(!) hehe

För den som inte känner till det så pluggar jag till Kommunikatör/Dekoratör på Entreprenörskolan i Leksand och det medför en massa projekt!

1. Sen v 16 har jag varit med att renovera och ireda en mexikansk rastaurang på Leksand Sommarland, det har tagit upp all kvällstid.
Detta projekt avslutades 12/6

2. Den 10-15 Juni har jag arbetat i ett projekt som IKEA hållit i ute i Ockelbo inför kungabröloppet. Jag och några andra från skolan har hjälpt till att inreda ett lusthus till en bröloppssvit, samt gjort en uteplats och även världens minsta IKEA varuhus ;)


3. Jag och en klaskompis, Anna, ska åka och göra en yrkespraktik i Tokyo i höst, så förberedelserna är i full gång! Mail ska mailas och kontakter ska kontaktas. Dessutom måste jag lära mig japanska och ordna visitkort, pass etc etc.

4. Jag har inte haft nån kamera, och det är inte lika kul när man inte kan lägga upp bilder. Men i torsdags hämtade jag ut en ny på posten! En Canon IXUS 100.Och Ax då?
Jo hon mår bra! Vi väntar på att få komma till kudspecialist Kerstin Bergvall i stockholm. Under tiden är hennes tillstånd ganska oförändrat. Hon har småklåda och utslag under hakan, i armhålorna och bakom öronen. Tillståndet varrierar från dag till dag och hon liter inte.
Tvärt om! Hon ÄLSKAR sommaren! :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0