Energi till överskott

Slutade jobbet tidigt idag :P Eller ja, kl 17, bättre än 20:15 i alla fall.
När jag kom hem tog jag ut Ax för hon skulle få rastas och då kommer grannpojkarna med stora leenden :)
Ax älskar dessa grabbar. Det är både på gott och på ont såklart, speciellt då dessa grabbar kommer från America och snackar engelska, så det är svårt att göra sig förstådd ibland. dom är 9 och 11 år gamla.
Det slutade med att vi var ute och busade med killarna i 1 timme! Ax är såklart helt slut nu och ska få mat så fort hon varvat ner en stund. Hon äter nu 110g valpfoder/dag och växet som en toka! Tänderna börjar hon också byta. Vi har lyckats ta loss 2 gaddar, 1 liiiiten ftamtand och en lite större hörntand.
Min granne från huset mitt emot berättade om några bekanta som hade gjort smycken av sin hunds valptänder. det skulle jag också vilja göra :)
Vill ju gå en silversmides kurs så det kan ju komma väl till pas i framtiden att göra ett eget smycke ax Ax tänder.

Just nu ligger Ax i soffan och tuggar på sitt ecologiska, vegetariska grisöra som vi köpte i Malmö på en butik som heter Astrid Och Aporna.
Lite trevligare än ett riktigt grisöra må jag säga.
Nu är det nog dax för lite riktig mat. Både för mig och för Ax.
Jag ska laga en laxpaj. Har fått paj nojja på riktigt. Har bakat 3 pajer den här veckan ;) en med basilika/parmesan/salladslök och en tacopaj. Tänkte föra en med tonfisk och majs idag men vi har rökt lax i kylen som måste ätas upp så det får bli det istället.
Ax ska få torrfoder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0