kosttillskott

Jag tror jag eventuellt kanske vet om Ax har en allergi eller ej!
Det skedde ett genombrott(?) för en vecka sen!

Vi bytte foder till Standardt Hjort (hon åt standardt orginal innan) samtidigt som hon fick Hemovital (blodpulver) och Laxolja.
All rodnad på huden försvan vips!

Men så köpte jag ett nytt tuggben av märket Bravo med honungssmak som hon älskar och alltid har fått och vips blossade utslagen upp igen!
Så jag la undan benet igen och poff så var det bra igen..
Nu har detta hänt en gång bara så jag vågar inte hoppas på nånting ännu... Utan jag ska ge henne benet igen om en vecka eller 2 för att se om hon reagerar igen eller inte.

Jag har ju gett henne kosttillskott tidigare i form av kalciumkarbonat som hon reagerat positivt på och vill du prova nånting annat som stärker immunförsvaret.

Groddolja eller alger kanske?
Standardts Immun är också ett alternativ, men det är rätt dyrt och i tablettform så det blir svårt att dosera. Önskar att det hade funnits i mindre förpackning så man kunde prova först.

www.haromi.se är en webbshop som säljer kosttillskott till bra priser.


ALGER FRÅN ISHAVET
Macroalger mot klåda, eksem, håravfall, dålig päls, mag/tarmstörningar, mystiskahältor, dåligt allmäntillstånd och kondition, dålig pigmentering m m. Algerna blandasi maten. Macroalgerna från ishavet ackumulerar över 100 st av naturens egnamineraler, proteiner, vitaminer och spårämnen. T o m vitamin B 12, som inte finnsi någon växt på land, finns i algerna. Detta är rena Ascopyllium Nodosum alger frånishavet av hälsokostkvalitet. (Tag gärna 1 - 2 kryddmått själv om dagen.)


GRODDOLJA
Kallpressad groddolja av högsta kvalitet. Lättsmält så att djuret omedelbart kantillgodogöra sig vitaminer och nyttiga ämnen. De viktigaste vitaminerna är A-, D-och E- vitamin. Bra för huden, slemhinnorna och immunförsvaret. Groddolja innehållerockså alla linol-, linolen- och inocitolsyrorna. Det syns på pälsen efter 5 - 7 dagar,klåda och mjäll försvinner. Groddolja innehåller också lecitin som stärker alla muskler(hjärtat också), lever och njurar så dessa fungerar på topp.


HEMOVITAL
Hemovital är en unik naturprodukt som utan kemiska processer innehåller för livsprocessen nödvändigajärn och spårmetaller t ex Selen, Zink, Koppar och Magnesium. Hemovital rekommenderas avveterinärer till alla som vill ha djur med kraftigare, tätare och glansigare päls, samt till ungdjur, dräktigadjur och djur som motionerar mycket för att bygga upp muskelmassa. Hemovital upptages oberoendeav annat födoämnesintag och dosen är optimerad med avseende på ingående komponenter somkosttillskott. Detta medför en enkel och praktisk kostregim utan biverkningar.


Kommentarer
Postat av: joanna

våra heromi är super på såna saker....måste åka ditt snart igen. kul att du hittade vad ax e kännslig för...det finns inget jobbigare än att inte veta. Pöss på Ax tösen! Kram

2010-02-07 @ 10:30:57
URL: http://www.mycane.se
Postat av: isa

Finns det en butik i Göteborg? En Häromi? Om så är fallet, har du lust att köpa in en olja till mig nästa gång och posta den till mig? De har ju ett minimum på 300 kr, å så mkt tillskott ska jag inte ha.

2010-02-10 @ 10:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0