Play-date med Hazzel

Idag kl 12 kom Sofia och hämtade oss med sin bil. Hon hade precis kommit från skolan. Idag hade de haft fysik och hon hade tillverkat badbomber. skoj, skoj. Hon läser till förskole lärare.

Vi åkte hem till Sofias föräldrars hus. Det finns en stor gård med staket runt där Ax och Hazzel kunde leka ifred. Vi satte oss med en kopp te och bara iaktog hundarna när det kutade runt och brottades.
Det var underbart väder idag. Solen sken och det var vindstilla. En perfekt dag!
Det var fulls ös så fort kopplet lossades!
Detta är Ax game-face hehehe. Hon blir såhär galen när det är skoj saker på gång! Det är rätt fantastiskt att hon vet hur man slappnar av också.

Hazzel hade en hel del pipleksaker som Az la beslag på. Hon älskar sånt som låter. Hon sprang runt i säkert 40 min och Hazzel jagade henne. Man glömde bort tiden.
Förra gången de träffades så var Hazzel lite överexalterad och ville para sig med Ax, det var lite tokigt, men idag var han jätte duktig. Han försökte fortfarande bestiga henne. Men Ax kom ihåg det från sist och trodde det var en lek och tog sig genast ur greppet ;) Undrar hur det ska gå den dagen hon ska paras på riktigt! Kommer hon tro att det hela är en lek? ;) (skämtsamt)
När vovvarna började bli trötta ropade vi in dom och de fick sitta med oss ett tag och glassa i solen lite. De behövde lugna nerverna lite.

Här ovan är en bild på Hazzel, Ax och Sofia. Är det inte kärlek så säg.

Efter detta tog vi en liten promenix bara för att testa hur dom reagerade. Ax var jätte jätte duktig! Hon har aldrig gått tillsammans med en annan nund förrut. De vandrada sida vid sida, tätt intill varandra.
Ax åt hästbajs... Jag böev ine glad. Men jag antar att det smakar som marsvinsbajs (de har ju trots allt samma diet) och sånna små korvar brukar hon hitta på golvet hemma när marsvinen varit framme.

Efter promenixen fick de gå lösa på gården igen. Då var de trötta minsan. det var så skönt att de kunde slappna av tillsammans (i alla fall lite) Det var jätte roligt, super trevligt och extremt nyttigt och lärorikt för Ax.



det här var sista bilden innan vi for hem. Pipleksaken som Ax har i munnen var super skojig och hon släpte din inte ur sikte ;)
Efter en lång och rolig dag så kom vi hem för att hitta Alle sovandes i soffan.
Ax fick mat och sen hoppade hon ner tillsammans med honom och somnade på direkten.

Hon vaknade igen några timmar senare. Då lekte hon lite och tuggade på sitt tuggben, men nu har hon gått och lagt sig för kvällen.
Imorgon tror jag att jag ska försöka stretcha hennes ben, för hon måste ha fått träningsverk efter den här dagen.

Kommentarer
Postat av: MaddeB

Heelo!!! haha nu har jag också hittat hit- sicket litet busfrö hon är lille Ax - å så sööt!

Längtar till på tis så vi får träffas igen, går aldeles för fort dagarna, tyckte det inte var allt för längesen vi hade pick-nick juh!

kramkram

2008-09-20 @ 02:01:43
Postat av: Jessica och Cahreraz

Hej!! Det var roligt att vi träffades på utställningen. Alltid kul att ha någon att prata med, man är ganska ensam när man har salukis på mindre utställningar.

Vi får planera en resa till hund 2008. Får hoppas att jag har körkort då, annars får man åka tåg.



Jag tar gärna emot bilderna på mail. Just nu har jag inte internet hemma, annars hade vi kunnat tagit det över msn.

Kul att läsa om era äventyr. :)

2008-09-21 @ 20:35:30
URL: http://www.freewebs.com/jessicalif

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0